Om Malax

Malerfirma i København

Vi er et hold af passionerede malere

Malerfirmaet Malax ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med kontor i København. Vi udfører alt inden for malerbranchen, til konkurrencedygtige priser. Firmaet er opstartet i 2016 og har nu over 5 mand på holdet.

Siden opstarten har vi udført over 800 maleropgaver fordelt ud over hele Sjælland. Det har giver os en masse erfaring der kommer dig tilgode når du vælger os til opgaven. Vi udfører alt lige fra fuldspartling, opsætning af filt og væv, tapetsering, til maling af træværk, facader, vinduer, vægge og lofter

Selvom vi har base i København, arbejder vi også på Amager, Nordsjælland, Næstved, Roskilde, Ringsted, Køge, Slagelse, ja store dele af Sjælland.

Ring på +45 25 76 70 42, send os en mail på kontakt@malax.dk eller send din opgave her, hvis du har brug for en professionel malermester til dit projekt.

Ved at vælge os til opgaven får du et yderst professionelt malerfirma med mange års erfaring. Vi er altid meget grundige i vores forarbejde, det er med til at sikre dig at du får et resultat der holder i mange år frem. 

Når der aftales en fast pris på opgaven, kan du med sikkerhed regne med at du ikke får nogle ekstra regninger. Du er altså trygt overlade arbejdet til os.

Det der driver os er tilfredsheden i kundernes øjne når vi har givet dem det resultat de har drømmer om. Hos Malax finder der ingen hurtige løsninger. Vi gider ikke lave tingene om, derfor bruger vi gerne 10 minutter mere på opgaven, hvis det kræves.

Vi benytter altid miljø rigtigt kvalitets maling godkendte grossister. Fordelen ved at bruge kvalitets maling, er at man ikke skal male når så mange gange før malingen dækker. Det gør at vi bliver billigere og er hurtigere færdige med opgaverne

Hvad laver vi mest af i %

0
Fuldspartling & filt
0
Indendørs malerarbejde
0
Udendørs malerarbejde
0
Tapetsering

800+

Opgaver udført

4.9/5

Stjerner på AH

92%

Tilbud inden 24t

100%

Kundetilfredshed