Hvorfor Maler Vi Påskeæg? - Sådan Gør Du!

16. February 2021 • Maling
Billede:

hvorfor maler vi påskeæg? Hvis man vil male påskeæg skal man først puste æg, det vil sige at man puster æggeblomme og æggehvide ud af æggeskallen.

For at puste ægget skal man have en lille nål eller en anden lille spids ting hvor man så prikker hul i æggeskallen i begge ender af ægget, altså den spidse ende og den bredeste ende af ægget. 

Hullet skal dog ikke være for småt da det så bliver svært at puste ægget ude, men heller ikke for stort så det bliver grimt eller sværere at male ægget. 

Når man vil male ægget kan man gøre det på mange måder og med mange forskellige former for maling. 

Man skal bruge maling og pensler og eventuelt handsker hvis man ikke ønsker at få farvede hænder, samt et underlag til bordet man sidder ved, så man ikke får maling på bordet og man bør overveje et forklæde eller gammelt tøj så man ikke sviner sit pæne tøj til med maling, især hvis man laver dette sammen med børn. 

Hvis man bruger maling der kræver vand til at male med skal man selvfølgelig også have et glas med mad, eventuelt også et glad til at rense penslen i, og måske et stykke køkkenrullet til overskydende farve. 

Ægget kan også dyppes i glas med vand og farve i, for at farve hele ægget ensfarvet nemt.

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor må man male graffiti? Få svaret her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten