Hvornår Er Det Bedst At Male Træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay

De fleste boligejere med træværk ved, at man er nødt til at give sit træværk lidt kærlig og beskyttelse mod elementerne. Èn ting er at at finde det helt rigtige træbeskyttelse, en anden ting er at påføre det ordentligt, så det holder på bedst mulig vis.

Hvornår er det bedst at male træværk? Det er bedst at male træværk, når det er sommer, sent forår og tidligt efterår, altså fra maj til september. Dette skyldes, at vejrforholdene skal være til det. Du kan læse mere om, hvordan de optimale vejrforhold skal være for at male træværk herunder.

Det første man skal overveje i forhold til at sikre, at der er de optimale vejrforhold, er temperaturen. Temperaturen skal være et sted mellem 10 og 25 grader, hvor det hverken er for varmt eller koldt. Du skal i øvrigt også holde øje med vejrudsigten, da vejret helst skal være tørt i mindst nogle dage efter, og allerhelst en uges tid.

Det er også vigtigt at tjekke fugten. Der må højest være 15% fugt. Dette skyldes, at såfremt der er for meget fugt, så vil træbeskyttelsen ikke virke optimalt. Derfor kan det i øvrigt være en god ide ikke at starte for tidligt på dagen, da er mere fugtigt om natten og tidligt om morgenen.

Hvor må man male graffiti? Få svaret her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Hvad koster en maler? Få svaret her

25. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten