Hvad Koster En Maler? Få Svaret Her

25. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com

Står du for et stort maler projekt og godt kunne tænke dig at få de professionelle til at stå for arbejdet? Men har hørt at det kan være dyrt, så derfor har du googlet dig frem til hvad det koster? I dette indlæg vil jeg forklare lidt om hvad det koster og hvordan det bliver regnet ud. Find svaret forneden. 

Da maler er private, så bestemmer de helt selv hvad det vil koste kunden for at udføre jobbet. Selvfølgelig med noget tanke og matematik i hvad det burde at koste. Det er ikke sådan at de bare siger en pris, fordi de lige har brug for lidt ekstra penge den måned. 

Derfor er det en god idé at få indhentet flere uforpligtende tilbud fra diverse malere, inden du beslutter dig. Der kan godt være forskelle på hvordan diverse maler regner beløbet det ville koste ud. Nogle regner ud fra m2, altså hvor stort det er i mens andre regner på ud fra antal timer. 

Som en tommelfingerregel vil et hus på 100 km2 ca. Koste dig 7.500 kr. For at få malet væggene. Du skal dog også være opmærksom på, at der kan være uforudsete udgifter såsom, filt, spartle og andre lignende opgaver. 

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor må man male graffiti? Få svaret her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten