Hvor Må Man Male Graffiti? Få Svaret Her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com

Har du gået forbi en mur overfyldt med graffiti og tænkt hvordan det kan lade sig gøre og om det overhovedet er lovligt? Hører man ikke altid at det er ulovligt? I dette indlæg vil jeg fortælle dig, hvor man må male graffiti. Find svaret forneden. 

Hvis der var en person der bad dig om at vise dem hvor kan kan se noget graffiti, så er jeg sikker på at der ikke går lang tid for dig at komme frem til et sted. Man skulle tro at murene kom med graffitien, for det er virkelig svært at finde en mur uden graffiti, men mindre vi snakker om et privat husmur. 

Graffitien opstod i New York i 1969, hvor en fyr strejfede rundt i New Yorks gader og skrev "Taki183" på gader og stræder. Der skulle ikke gå lang tid før folk havde øjnene åbent for det og begyndte at skrive meget mere end bare deres navne og tal. Det bevægede sig hen til at være en form for kunst. Og det var først her, at politiet så det som hærværk. 

For at det er lovligt at lave graffiti, så kræver det at man har tilladelse til det, hvis det er på private eje, som garageport og private husmure. Ellers også skal muren været til det formål at man godt må male graffiti på det, Det ser man f.eks. hos ungdomsklubber der nogle gange stiller deres mure til rådighed for graffiti. 

Vi takker avxperten for deres støtte til sidens tekst. Her kan du eksempelvis købe overvågningskamera, og meget meget andet. Heraf marketet, som du ser øverst.

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvad koster en maler? Få svaret her

25. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten