Hvad Koster Det At Male En Lejlighed På 50 Kvm? - Her Er Svaret

19. February 2021 • Maling
Billede: Pixabay

Skal du fraflytte, tilflytte eller bare trænger til et friskt lag maling i din lejlighed, så er der nogle forskellige faktorer der spiller ind i prisen på projektet. 

Hvad koster det at male en lejlighed på 50 kvm? - Det kommer an på så meget, maler man selv eller hyrer man en maler, hvilken maling bruger man, hvor højt er der til loftet, hvor mange lag maling har man behov for osv. 

Der kan være penge at spare hvis man selv vælger at male, men det kræver at man selv køber alle remedier til det og det er ikke nødvendigvis den bedste løsning hvis man lejer. 

Hvis man er lejer skal lejligheden afleveres i en bestemt stand og kan derfor godt betale sig at få en maler til at gøre det for en, frem for at du gør det forkert og alligevel ender med at skulle betale en maler. 

Type af maling og farve kan også give forskellige prisudfald ligesom det kan alt efter hvor mange lag det kræver at male væggene.  

Hvis du har meget farverige og mørke vægge og du skal male dem hvid, så skal du beregne noget ekstra maling end du behøver hvis de allerede er hvide i forvejen.  

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til sidens tekst. Hos avXperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: gulvventilator med fjernbetjening. Det betyder at avXperten får et link i sidens tekst.

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor må man male graffiti? Få svaret her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten