Hvad Får En Maler I Løn?

07. April 2021 • Maling
Billede: Pixabay

At være maler er en vigtig, nyttig og spændende profession, der faktisk byder på langt mere alsidige arbejdsopgaver end de fleste tror. Herudover kan man som maler faktisk også komme til at tjene en ganske fornuftig løn, især hvis man er selvstændig malermester med en smule succes. I dette indlæg får du svar på, hvor meget man kan forvente at få som løn, når man er uddannet og arbejder som maler.

Hvor meget får en maler i løn? Som bygningmaler får man 29.444 kroner om måneden, 30.043 kroner om måneden som malermester, samt 26.076 kroner i måneden som malermedhjælper. Disse tal er den gennemsnitlige løn for nyuddannede, og er inklusiv pension, tillæg og værdier af personalegoder.

Som maler er ens primære opgave at behandle og male overflader på vægge, mure og lofter, både indendørs og udendørs. Dette kan i praksis være i form af mange forskellige opgaver, heriblandt bundbehandling, tapetrensning og maling af en lang række forskellige overflader.

Som maler er det vigtigt at have en stor viden om både farver, materialer og maleteknikker, så man ikke blot er i stand til at udføre arbejdet med en høj faglighed, men også kan rådgive kunderne inden for disse emner.

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor må man male graffiti? Få svaret her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten