Hvad Laver En Maler? Det Giver Ikke Sig Selv?

08. February 2021 • Maling
Billede: pixabay

Hej, ja, nu ved jeg ikke hvad du havde forventet at få svar på efter at have søgt på dette. Vi har set dette blive spurgt flere gange på studerendes forums, og vi tænkte at vi ville give vores bud på - at svare på hvad det måske er egentlig du leder efter svar på?

Hvad laver en maler?

Ja altså kort og godt: En maler maler , men hvordan ser hverdagn ud som en maler?

Altså e vigtigt ting som en uddannet maler kan, som du ikke kan selv er at kunne rådgive kunder om hvilke produkter der er gode til hvilke overflader, og hvordan du blander farver for at opnå helt præcise nuancer.

Du skal ligeledes besidde evnerne at klare knivskarpe fejlfrie linjer - det kræver måske derfor mere en perfektionistisk sans for stil, end nogle andre håndværk.

Selv om dét at være maler, er et fysisk arbejde. Så er det ikke et fysisk arbejde der nedslider dig  helt på samme måde som mureren, med de rigtige arbejdsstilinger kan du holde længere tid i arbejdsmarkedet.

Det bør du.

Man tror udefra set, at det kræver ingen ting at blive maler, men uddannelsen tager 4 år - og det er der en grund til, du skal mestre et håndværk til fingerspidserne, før du kan kalde dig selv maler.

Det nytter ikke bare at kunne male væggen hvid uden at spilde., det kan vi alle.

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet denne artikel. Hos avXperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Inverter. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor må man male graffiti? Få svaret her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten