Hvad Betyder Male? - Her Er Betydningen

18. February 2021 • Maling
Billede: Pixabay

Man lærer at male lige fra barnsben, måske henne i børnehaven eller fritidshjemmet eller sågar vuggestue, men måske har vi alligevel ikke helt forstået hvad male betyder

Hvis du også undre dig lidt over hvad det egentlig er at male så får du svaret her. 

Hvad betyder male? - Når man maler bruger man en form for substans typisk mere flydende end fast, som har en farve som man så påføre på en overflade så som et lærred eller papir af en art, for at lave noget der er dekorativt. 

Hvis man maler er en er det typiske i en solid farve men man kan selvfølgelig også male vægge med flere farver for at lave mere et maleri eller give en anden effekt end en ensfarvet væg. 

Man kan også male et maleri, hvor det er lige meget hvad motivet er, men det betyder i bund og grund at man maler på en overflade med en form for farver. 

Når man maler bruger man typisk pensler men det er ikke et krav for at det kaldes for at male, man kan nemlig bruge lige det redskab man vil, så længe man påføre maling til en form for overflade på et objekt. 

Teksten på netop denne artikel er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe iPhone 12 max cover. Derfor er teksten på netop denne artikel markeret.

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor må man male graffiti? Få svaret her

28. June 2021 • Maling
Billede: Pexels.com
Læs Resten