Hvad Koster En Maler I Timen?

19. February 2021 • Maling
Billede:Pixabay

Hvis man skal hyre en professionel maler i dag, hvad skal man så slippe i timen? svaret afhænger utrolig meget af, hvem du hyrer, hvor i landet du hyrer, samt hvilken type opgave, der er tale om. Det er langt fra alle, der bryder sig om at male, og det er slet ikke alle, der kan finde ud af det.

Derfor kan det være en rigtig god ide at hyre en professionel maler, selvom det selvfølgelig koster lidt. Heldigvis kan du jo benytte dig af håndværkerfradraget, der trods alt gør det en del billigere.

Hvad koster en maler i timen? En maler vil typisk koste et sted mellem 350 - 500 kroner i timen. Som oftest vil håndværkerne være dyre i visse regioner og områder. Herudover skal du også beregne prisen for selve malingen ind. En maler er altså langt fra den dyreste type håndværker, der findes.

Men hvad koster det så, hvis man skal have malet sin lejlighed? Det afhænger selvfølgelig utroligt meget af størrelsen og standen.

En toværelses lejlighed på omkring de 50 kvm vil typisk koste et sted mellem 7.000 og 10.000. En lidt større lejlighed på 70 kvm og 2 værelser vil som regel koste et sted mellem 10.000 og 14.000.

Denne artikel er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Rabinovich eller utallige andre gode varer. Derfor er denne artikel ikke upartisk.

Hvor finder man sten til at male på?

12. August 2021 • Maling
Billede:Pixabay / Alexandra_Koch
Læs Resten

Male på sten hvilken maling?

12. August 2021 • Maling
Billede:Pixabay / sarajuggernaut
Læs Resten