Bestil tilbud på opsætning af filt eller væv

Beskriv & indsend din opgave
Vi kontakter dig pr. telefon hurtigst muligt
Du modtager dit uforpligtende tilbud
Vi aftaler opstart & går i gang

Opsætning af filt

Malax har rigtig mange års erfaring inden for malerarbejde. Vi gør meget op i at gøre vores kunder tilfredse og benytter altid miljørigtige produkter fra anerkendte farvehandlere. Mange år på bagen gør at vi har prøvet alt inden for malerfaget. Dette sikrer dig at vi kan levere et lækkert resultat hvergang. Ønsker du tilbud på opsætning af filt eller et andet malerprojekt, står vi til rådighed for dig.

Inden opsætning af filt vil man altid lave en grundig fuldspartling for at sikre en helt jævn overflade. Opsætning af filt vil nemlig ikke skjule småhuller og ujævnheder i vægge og lofter. Derfor vil det blive lavet en grundigt forarbejde inden vi “bare” går i gang med malerarbejdet. Skulle du have nogle spørgsmål inden eller undervejs, står vi til rådighed for dig. Når væggene har fået filt, fuldspartling og malet til dækning, vil hjemmet få et helt nyt og friskt udtryk.

opsætning af filt
opsætning-af-glasfilt

Ønsker du opsætning af glasfilt?

Malerarbejde skal gribes en korrekt hvis du vil have et rigtig flot resultat. Det er meget vigtigt at der bliver lavet et grundigt forarbejde inden vi sætter glasvæv op, for at sikre der ikke kommer luftbobler og der er lige meget lim alle steder.

Mange år i malerbranchen har gjort at vi har været ude for alle typer maleropgaver. Det er med til at sikre dig at vi kan levere den bedste kvalitet uanset hvilken malerentreprise du skal have lavet. Fuldspartling og opsætning af glasvæv giver nogle rigtig flotte vægge, der fremstår jævnt.

Alt du skal gøre er at sende din opgave ind til os. Vi vil efterfølgende ringe til dig for at sikre at vi har alle de rigtige oplysninger. Nogle maleropgaver kan der gives pris på uden at vi har set opgaven først. Andre gange er det nødvendigt at vi kommer ud forbi dig for at se projektets omfang, og derved kan give dig et attraktivt malertilbud.

Vi laver alt i fuldspartling og filt

Hos Malax er vi rigtig gode til at lytte til kundens behov. Det er vigtigt for os at alle forventninger er afstemt inden opstarten. Ved at sætte dig ind i processen, råde og vejlede, sikrer vi os at du er tryk under hele forløbet.

Når du vælger os som dit foretrukne malerfirma, får du et professionelt malerfirma med nogle kvalitets bevidste malersvende. Du vil derved opnå at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt. Opsætning af væv og filt er vi meget bekendt med, da vi har udført det utallige gange.

Geografisk dækker vi næsten hele Sjælland og kan varetage selv de største malerentrepriser, uanset om det er opsætning af filt, fuldspartling eller andet malerarbejde. Vi skal blot bruge dine kontaktoplysninger for at give dig et gratis tilbud.

Førbillede & efterbillede

Nogle af de maleropgaver vi løser for kunderne

  • Maling af lejlighed og hus
  • Fuldspartling
  • Tapetsering
  • Opsætning af filt, glasvæv mm.