Bestil tilbud på maling af vægge

Beskriv & indsend din opgave
Vi kontakter dig pr. telefon hurtigst muligt
Du modtager dit uforpligtende tilbud
Vi aftaler opstart & går i gang

Maling af vægge og loft giver nyt liv i rummet

Alt der er blevet malet kommer på et tidspunkt til et punkt hvor det godt kunne trænge til at blive frisket op igen. Maling af vægge og lofter er med til at give rummet et helt nyt og personligt præg.

Uanset om skal skal have malet hele hjemmet eller blot en malet en en enkelt væg er det en opgave vi kan udføre for dig. Til dagligt maler vi både for private og erhverv, det vil sige at vi laver alt i malerarbejde stort som småt.

De fleste vælger maling af vægge i hvid, da det giver et lyst hjem, men der er faktisk rigtig mange flotte muligheder for at udsmykke hjemmet i mange forskellige farver.

Det er selvfølgelig op til dig som kunde hvilken farve du kunne tænke dig. Hvis du er lidt i tvivl har jeg nogle gode ideer til hvilke farver der passer godt sammen.

maling-af-gulv
hvad-koster-en-maler

Maling af loft vil pynte til de nymalede vægge

Ønsker du at friske hjemmet op igen, enten på grund af til/fraflytning eller fordi det hele er blevet lidt kedeligt at så på? Du behøver ikke stå med det hele selv. Lad os om at male hytten for dig, mens du kan bruge tiden sammen med familien.

Mange tror det er nok at male vægge, det er dog min klare anbefaling at du får malet lofterne sammen med væggene, for at undgå farve forskel. Selv om du måske synes at loftet allerede er f.eks hvidt vil det nærmest se gråt ud ved siden af de nymalede vægge.

Send din opgave ind og lad os tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker. Inden for ganske få dage vil jeg have et tilbud klar, og så er det op til dig om vi skal udføre arbejdet. Få et godt tilbud her

Lad os male vægge hos dig

Hos Malax går vi meget op i at levere et super flot resultat hver gang, vi gider nemlig ikke lave tingene to gange. For os er malerarbejde ikke bare malerarbejde, det er også med til at give mennesker nogle flotte hjem som de har lyst til at være i.

Udover maling af vægge laver vi selvfølgelig også alt andet malerarbejde, såsom fuldspartling, opsætning af filt, maling af gulve og paneler, maling af vinduer og døre mm.

Kvalitet behøver ikke koste en bondegård. Når vi afgiver et tilbud er det den pris du kan regne med. Du vil altså ikke modtage nogle ekstra regninger, med mindre det selvfølgelig er aftalt.

Førbillede & efterbillede

maling-af-loft

Hvad koster en maler?

Pris på malerarbejde er svær at fastlægge inden man kender beskrivelsen på projektet. Som tommelfingerregel er det altid billigere at få malet hele lejligheden eller huset fremfor at skære tilbudet ud i flere omgange.

Der er flere omkostninger ved at få fuldspartlet og opsat filt, end det er bare at få malet vægge, lofter eller træværk. Send din opgave ind til Malax hvis du vil have et uforpligtende malertilbud.

Sammen finder vi en god løsning, uanset hvilken form for malerprojekt du skal have hjælp til. Inden for ganske få dage vil jeg have et malertilbud klar til dig, og så er resten op til dig.

Nogle af de maleropgaver vi løser for kunderne