Bestil tilbud på maling af træværk

Beskriv & indsend din opgave
Vi kontakter dig pr. telefon hurtigst muligt
Du modtager dit uforpligtende tilbud
Vi aftaler opstart & går i gang

Maling af udendørs træværk

Pris på maling af træværk afhænger af hvor meget der er og hvor længe siden det er du sidst fik malet. Hvornår det er tid til maling af udendørs træværk, er noget du skal holde øje med. Maling af træværk er med til at beskytte træet mod sol, frost, regn og slud.

Hvor tit træet skal males afhænger blandt andet af kvaliteten på træet og om du bor ved vandet eller andre udsatte områder. Uanset om du bor i København eller Næstved, skal have malet meget eller lidt har vi de bedste malere på hånden til at varetage malerarbejdet.

Alt malerarbejde udføres såsom maling af træterrasse, maling af træværk, maling træhus og alt andet selvfølgelig også. Send din opgave ind i dag og modtag gratis & uforpligtende tilbud.

maling-af-udendørs-træværk
maling-af-træloft

Maling af træloft

Forarbejdet skal være i orden inden maling af træloft. Alt skal være dækket af som ikke skal have maling og så skal malingen fordeles jævnt uden løbere. Et nymalet træloft giver helt nyt liv til boligen, og får det til at stå som nyt.

Med årene vil farven på træet begynder at skalle af, og man kan se at træet trænger til en kærlig hånd. Hvis du reagerer i tide kan vi nå at give træet den rette beskyttelse. Gennem flere år har vi hjulpet 100 vis af danskere med at få malet træværk, vægge og meget mere.

Beskriv og indsend din opgave, så tager vi et kig på dit projekt, og kommer med vores faglige vurdering af opgaven, samt et uforpligtende tilbud. – Indhent maler tilbud her

Maling af træterrasse

Hvad er mere hyggeligt end at sidde ude på træterrassen, starte grillen og få en sodavand eller en kop kaffe? Terrassen bliver brugt flittigt om sommeren til at nyde det dejlige vejr med familie og venner.

Hvis du har en træterrasse er det vigtigt at sørge for at vedligeholde den. Maling af træterrasse vil give træet den nødvendige beskyttelse, der gør at den kan holde i mange flere år

Send din maleropgave ind og lad os om at stå for malerarbejdet hjemme hos dig, mens du selv laver hvad du godt kan lide. Vi har den nødvendige erfaring til at løse enhver type maleropgave.

maling-af-træværk
maling-af-trægulv

Maling af trægulv

Mange år i malerbranchen har gjort at vi har været ude for alle typer maleropgaver. Det er med til at sikre dig at vi kan levere den bedste kvalitet, uanset hvilken malerentreprise du skal have udført. Alle opgaver bliver udført, store som små.

Det er vigtigt at der bliver brugt nogle kvalitetsprodukter og at det bliver udført af en professionel maler. Alt du skal gøre er at sende din opgave ind til os, vi vil efterfølgende ringe til dig for at sikre at vi har alle de rigtige oplysninger.

Nogle maleropgaver kan der afgives pris uden at vi har set opgaven først. Andre gange er det nødvendigt at vi kommer ud forbi dig for at se projektets omfang, og dermed kan give dig et attraktivt malertilbud.

Nogle af de maleropgaver vi løser for kunderne