Bestil tilbud på maling af facade

Beskriv & indsend din opgave
Vi kontakter dig pr. telefon hurtigst muligt
Du modtager dit uforpligtende tilbud
Vi aftaler opstart & går i gang

Maling af facade vil give et flot ydre

Maling af facade vil give bygningen et helt nyt udtryk udefra. Det beskytter boligens ydre og hæver værdien på ejendommen. Uanset om det er en lille bolig eller et stort lager der skal have en omgang facademaling, er det en opgave vi kan udføre for dig.

Gennem tiden har vi opbygget en bred og solid erfaring inden for malerfaget. Dette gør at vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet på alle typer maleropgaver. Du skal blot sende din opgave ind for at modtage et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Vi vil efterfølgende gennemgå opgaven med dig og komme med vores faglige vurdering af projektet. Det er gratis og uforpligtende at hente tilbud hos Malax, så er det op til dig, om du har lyst til at tage imod vores tilbud på maling af facade.

maling-af-facade
maling-af-hus-udvendigt

Maling af hus udvendigt

Ønsker du maling af hus udvendigt inden eller efter fraflyttelse? Det behøver ikke at være dyrt at istandsætte sin bolig med maling, vi kører altid konkurrencedygtige priser hos Malax.

Med tiden vil røg, mados og almindelig slidtage sætte sine spor, det er her vi kommer ind i billedet. Uanset om du skal have tilbud på maling af facade, maling af sommerhus eller et helt andet malerprojekt, vil vi meget gerne hjælpe dig med at få det bedste resultat.

Send din opgave ind i dag, så er du godt på vej til at virkeliggøre din boligdrøm. Vi kontakter dig inden for 24 timer for et gennemgå opgaven med dig og sikre at alle forventninger er afstemt. Når vi har gennemgået opgaven med dig kommer vi gerne gratis ud forbi dig for at tilse opgaven.

Maling af sommerhus

Trænger sommerhuset til at blive malet igen så er du kommet til det rette sted. Prisen på maling af sommerhus svinger afhængig af størrelsen, besværet og hvor lang tid det er det blev malet sidst. Uanset om du skal have malet hele sommerhuset eller blot et enkelt rum er det en opgave vi gerne vil hjælpe dig med.

Træværk og facader i træ bør males hvert 5.-10. år for at være sikker på at træet er fuldt beskyttet. Træ kan nemlig godt rådne, hvis den ikke har et lag maling eller lak at stå imod med.

Sommerhuse byder ofte på en masse flader i træ som med årene bliver lidt kedelige at se på. Vi tilbyder alle former for malerarbejde i sommerhuse og fritidshuse. Send din opgave ind og modtag gratis tilbud.

maling-af-sommerhus
hvad-koster-det-at-få-malet-et-hus

Hvad koster det at få malet et hus

Pris på maling af facade kan for det meste først fastlægges 100% når man har set projektet. Hvordan er facadens nuværende stand? Hvad er facaden lavet af? Hvor stor og høj er bygningen?

Nogle gange er det muligt ud fra billeder og beskrivelse at afgive et prisoverslag, så du har en ide om hvad det ca kommer til at koste. Ingen opgave er ens, derfor er det en vurdering, der vil blive taget fra gang til gang

Uanset hvordan opgaven måtte se ud kan du regne med at vi vil hjælpe dig med projektet. Alle vores malersvende har gennemgået et grundigt kvalitetstjek for at sikrer at kvaliteten er i top, hver gang. Du skal blot indsende din opgave, så sørger vi for resten.

Nogle af de maleropgaver vi løser for kunderne