Få Uforpligtende Tilbud På Opsætning Af Filt

Indendørs malerarbejde

Skal du have malet vægge, loft eller træværk er du kommet til det rette sted.

Udendørs malerarbejde

Trænger facaden, huset eller carporten til en gang maling, står vi til rådighed for dig.

Fuldspartling

Fuldspartling af vægge og loft vil fjerne alle ujævnheder og dermed give et ekstra godt resultat.

Opsætning af filt, væv eller tapet

Opsætning af filt, væv og tapet er en af vores specialer.

opsætning af filt

Opsætning af filt

Malax har rigtig mange års erfaring indenfor malerarbejde. Vi gør meget op i at gøre vores kunder tilfredse og benytter altid miljørigtige produkter fra anerkendte farvehandlere. 

Mange år på bagen gør at vi har prøvet alt inden for malerfaget. Dette sikrer dig at vi kan levere et lækkert resultat hvergang. Ønsker du tilbud på opsætning af filt eller et andet malerprojekt, står vi til rådighed for dig.

Inden opsætning af filt vil man altid lave en grundig fuldspartling for at sikre en helt jævn overflade. Opsætning af filt vil nemlig ikke skjule små huller og ujævnheder i vægge og lofter. Derfor vil det blive lavet en grundigt forarbejde inden vi “bare” går i gang med malerarbejdet.

 Skulle du have nogle spørgsmål inden eller undervejs, står vi til rådighed for dig. Når væggene har fået filt, fuldspartling og malet til dækning, vil hjemmet få et helt nyt og friskt udtryk.

Ønsker du opsætning af glasfilt?

Malerarbejde skal gribes en korrekt hvis du vil have et rigtig flot resultat. Det er meget vigtigt at der bliver lavet et grundigt forarbejde inden vi sætter glasvæv op, for at sikre der ikke kommer luftbobler og der er lige meget lim alle steder.

Mange år i malerbranchen har gjort at vi har været ude for alle typer maleropgaver. Det er med til at sikre dig at vi kan levere den bedste kvalitet uanset hvilken malerentreprise du skal have lavet. Fuldspartling og opsætning af glasvæv giver nogle rigtig flotte vægge, der fremstår jævnt. 

Nogle maleropgaver kan der gives pris på uden at vi har set opgaven først. Andre gange er det nødvendigt at vi kommer ud forbi dig for at se projektets omfang, og dermed kan give dig et attraktivt malertilbud.

Alt du skal gøre er at sende din opgave ind til os. Vi vil efterfølgende ringe til dig for at sikre at vi har alle de rigtige oplysninger.

opsætning af glasfilt

Vi forvandler dine kreative idéer til flotte imødekommende resultater.

Malerarbejde

Vi laver alt i fuldspartling, væv og filt

Hos Malax er vi rigtig gode til at lytte til kundens behov. Det er vigtigt for os at alle forventninger er afstemt inden opstarten. Ved at sætte dig ind i processen, råde og vejlede, sikrer vi os at du er tryg under hele forløbet.

Når du vælger os som dit foretrukne malerfirma, får du et professionelt malerfirma med nogle kvalitets bevidste malersvende. Du vil derved opnå at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt. Opsætning af væv og filt er vi meget bekendt med, da vi har udført det utallige gange.

Geografisk dækker vi næsten hele Sjælland og kan varetage selv de største malerentrepriser, uanset om det er opsætning af filt, fuldspartling eller andet malerarbejde. Vi skal blot bruge dine kontaktoplysninger for at give dig et gratis tilbud.

Hvad siger vores kunder om os?

Dennis og holdet klarede opgave til top karakter.! Virkelig flot arbejde, god kommunikation og alle deadline bliver overholdt. Samtidig med det fik vi en rigtig god pris

Nicolai Hansen

Jeg fik besøg af en rigtig venlig fyr, der skulle male mit soveværelse. Han gjorde det over et par dage og resultatet var lige som jeg ønskede det. Jeg vil helt klart anbefale Malax, de er nemme at kontakte og kommunikere med og deres service er helt i top. Jeg har ikke noget at sætte en finger på. De har helt klart en stamkunde i mig fremover 🙂

Christina Kaaes

Jeg vil sikkert bruge firmaet igen. De var nemme at lave en aftale med, de kom til tiden og udførte det så flot. Det var så nemt og problemfrit. Jeg kunne ikke være mere tilfreds også var de også super søde

Rebecca Kleis

Mangler du hjælp til malerarbejdet?