Uforpligtende Tilbud På Maling Af Facade

Indendørs malerarbejde

Skal du have malet vægge, loft eller træværk er du kommet til det rette sted.

Udendørs malerarbejde

Trænger facaden, huset eller carporten til en gang maling, står vi til rådighed for dig.

Fuldspartling

Fuldspartling af vægge og loft vil fjerne alle ujævnheder og dermed give et ekstra godt resultat.

Opsætning af filt, væv eller tapet

Opsætning af filt, væv og tapet er en af vores specialer.

Maling af facade

Maling af facade vil give et flot ydre

Maling af facade vil give bygningen et helt nyt udtryk udefra. Det beskytter boligens ydre og hæver værdien på ejendommen. Uanset om det er en lille bolig eller et stort lager der skal have en omgang facademaling, er det en opgave vi kan udføre for dig.

Gennem tiden har vi opbygget en bred og solid erfaring indenfor malerfaget. Dette gør at vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet på alle typer maleropgaver. 

Du skal blot sende din opgave ind for at modtage et uforpligtende tilbud på malerarbejde. Vi vil efterfølgende gennemgå opgaven med dig og komme med vores faglige vurdering af projektet. 

Det er gratis og uforpligtende at hente tilbud hos Malax, så er det op til dig, om du har lyst til at tage imod vores tilbud på maling af facade.

Maling af hus udvendigt

Ønsker du maling af hus udvendigt inden eller efter fraflyttelse? Det behøver ikke at være dyrt at istandsætte sin bolig med maling, vi kører altid konkurrencedygtige priser hos Malax.

Med tiden vil røg, mados og almindelig slitage sætte sine spor, det er her vi kommer ind i billedet. Uanset om du skal have tilbud på maling af facade, maling af sommerhus eller et helt andet malerprojekt, vil vi meget gerne hjælpe dig med at få det bedste resultat.

Send din opgave ind i dag, så er du godt på vej til at virkeliggøre din boligdrøm. Vi kontakter dig inden for 24 timer for at gennemgå opgaven med dig og sikre at alle forventninger er afstemt. 

Når vi har gennemgået opgaven med dig kommer vi gerne gratis ud forbi dig for at tilse opgaven.

Maling af hus udvendigt

Bestil et tilbud

800+

Opgaver udført

4.9/5

Stjerner på AH

92%

Tilbud inden 24t

100%

Kundetilfredshed

Maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Trænger sommerhuset til at blive malet igen så er du kommet til det rette sted. Prisen på maling af sommerhus svinger afhængig af størrelsen, besværet og hvor lang tid det er det blev malet sidst. 

Uanset om du skal have malet hele sommerhuset eller blot et enkelt rum er det en opgave vi gerne vil hjælpe dig med. Træværk og facader i træ bør males hvert 5.-10. år for at være sikker på at træet er fuldt beskyttet. Træ kan nemlig godt rådne, hvis den ikke har et lag maling eller lak at stå imod med.

Sommerhuse byder ofte på en masse flader i træ som med årene bliver lidt kedelige at se på. Vi tilbyder alle former for malerarbejde i sommerhuse og fritidshuse. Send din opgave ind og modtag et gratis tilbud.

Hvad koster det at få malet et hus

Pris på maling af facade kan for det meste først fastlægges 100% når man har set projektet. Hvordan er facadens nuværende stand? Hvad er facaden lavet af? Hvor stor og høj er bygningen?

Nogle gange er det muligt ud fra billeder og beskrivelse at afgive et prisoverslag, så du har en ide om hvad det ca kommer til at koste. Ingen opgave er ens, derfor er det en vurdering, der vil blive taget fra gang til gang

Uanset hvordan opgaven måtte se ud kan du regne med at vi vil hjælpe dig med projektet. Alle vores malersvende har gennemgået et grundigt kvalitetstjek for at sikrer at kvaliteten er i top, hver gang. Du skal blot indsende din opgave, så sørger vi for resten.

Hvad koster det at få malet et hus

Hvad siger kunderne om malax

Inger

Fuldspartling, opsætning af filt og maling af loft

Glad for at jeg valgte at bruge Malax, de overholdt deres aftaler og lavede et super flot arbejde

Stine

Maling af trappe

møder til tiden og som aftalt, ellers telefonisk afbud, høj håndværksmæssig kvalitet, venlig og høflig kommunikation. hurtig problemløsning, og reparation.

Rebekka

Maling af værelse

Jeg vil sikkert bruge firmaet igen. De var nemme at lave en aftale med, de kom til tiden og udførte det så flot. Det var så nemt og problemfrit. Jeg kunne ikke være mere tilfreds også var de også super søde.

Lotte

Maling af vægge, loft og opsætning af filt

hurtigt og professionelt arbejde, god og høflig kommunikation.

Kontakt os for et godt tilbud eller en uforpligtende snak

Hos malax kommer kunden altid i forreste række.

Send din maleropgave ind til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.