Uforpligtende Tilbud På Maler Næstved

Indendørs malerarbejde

Skal du have malet vægge, loft eller træværk er du kommet til det rette sted.

Udendørs malerarbejde

Trænger facaden, huset eller carporten til en gang maling, står vi til rådighed for dig.

Fuldspartling

Fuldspartling af vægge og loft vil fjerne alle ujævnheder og dermed give et ekstra godt resultat.

Opsætning af filt, væv eller tapet

Opsætning af filt, væv og tapet er en af vores specialer.

Malermester

Vi maler i Næstved og resten af Sjælland

Når du skal vælge en maler Næstved er det en god ide at vælge et godt og veletableret firma med sans for de små detaljer. 

For Malax er malerarbejde ikke bare et arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere et resultat der holder i mange år frem, og som du bliver tilfreds med.

Som malerfirma er vi rigtige gode til at lytte til dine ønsker og behov. Vores mål er at give dig en så god oplevelse at du vil ringe til os igen når du skal have tilbud på maling af lejlighed, fuldspartling af vægge, opsætning af filt, maling af træværk og alt andet malerarbejde i Næstved.

Ved at vælge Malax, vælger du et lokalt malerfirma, der ikke kører fra stedet før det hele ser pænt og nydeligt ud og du er 100% tilfreds med resultatet.

Når du skal vælge malerfirma Næstved, er vi det bedste valg

Malerarbejde er det vi er bedst til og det vil vi meget gerne vise dig ved at lave dit malerarbejde. Uanset om du skal have pris på maling af facade på 10 store boligblokke, maling af hus eller blot maling af værelse i hjemmet. Ingen af vores løsninger er hurtige løsninger, men derimod velovervejede løsninger baseret på mange års erfaring.

Du kan trygt overlade din maleropgave til os, med garanti for tilfredshed. Vi benytter altid miljørigtige produkter for anerkendte forhandlere, såsom Dyrup og Flugger. Malerfirmaet Malax er beliggende Næstved og København

Vi arbejder primært i Næstved og hovedstadsområdet, men vi dækker også helt ned til Nykøbing og op til Nordsjælland. Send din opgave ind eller gi os et kald, hvis du skal bruge et uforpligtende malertilbud. Få et godt tilbud på maler Næstved her

Malerfirma næstved

Bestil et tilbud

800+

Opgaver udført

4.9/5

Stjerner på AH

92%

Tilbud inden 24t

100%

Kundetilfredshed

Malerfirma Næstved

Din lokale malermester Næstved

Malax er kendt for sin gode tilgang til kunderne og sit altid positive personale. Mange års erfaring inden for malerbranchen har givet os en masse erfaring, der kommer dig til gode, når du har brug for en professionel malermester i Næstved.

Første skridt på vejen er at forstå hvad det er kunden drømmer, samt at afstemme forventninger, så du som kunde er indforstået med hvad der bliver udført.

Det gode ved Malax, er at vi gerne kommer helt gratis ud forbi dig for at tilse opgaven. På denne måde kan vi give dig den bedst mulige pris uanset hvilket form for malerarbejde du skal have lavet.

Ingen opgave er for lille eller stor, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har brug for et tilbud på malerarbejde fra en maler i Næstved.

Hvad siger kunderne om malax

Inger

Fuldspartling, opsætning af filt og maling af loft

Glad for at jeg valgte at bruge Malax, de overholdt deres aftaler og lavede et super flot arbejde

Stine

Maling af trappe

møder til tiden og som aftalt, ellers telefonisk afbud, høj håndværksmæssig kvalitet, venlig og høflig kommunikation. hurtig problemløsning, og reparation.

Rebekka

Maling af værelse

Jeg vil sikkert bruge firmaet igen. De var nemme at lave en aftale med, de kom til tiden og udførte det så flot. Det var så nemt og problemfrit. Jeg kunne ikke være mere tilfreds også var de også super søde.

Lotte

Maling af vægge, loft og opsætning af filt

hurtigt og professionelt arbejde, god og høflig kommunikation.

Kontakt os for et godt tilbud eller en uforpligtende snak

Hos malax kommer kunden altid i forreste række.

Send din maleropgave ind til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.