Male På Sten Hvilken Maling?

12. August 2021 • Maling
Billede: Pixabay / sarajuggernaut

Er du hoppet med på dillen, hvor der skal arbejdes kreativt og alle ens sanser skal udfordres nærmest på en gang?

Så kunne det blandt andet være ved at male på sten.

Her bliver du luftet ude i naturen, når stenene skal samles. Det kunne blandt være ved en dejlig lang gåtur ved havet eller i skoven. På turen kan du lytte til de lyde, som man efterhånden ikke hører så ofte, da ens hverdag mest foregår indendørs. Tage en dyb indånding og bare lytte til naturen, blæsten, havet eller bladene på træerne. Der er ikke mange ting som er så afstressende som dette.

Når du har samlet dine helt perfekte sten, ja så skal der males og hvilken maling skal du bruge?

Her kan du bruge nærmest en hvilken som helst maling, bare den er rimelig dækkende. For at få de små flotte detaljer til at træde yderligere frem kan du med fordel bruge en tusch og her kan jeg anbefale dem fra Posca-tuscher. Disse findes i flere forskellige størrelser og ikke mindst i et væld af farver.

Nu er det blot at sætte fantasien fri og male alt lige fra mariehøner, skildpadder, pindsvin eller skrive en lille tekst på stenen dekoreret med en tegning af noget du holder af.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Pernille Corydon. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i dette du lige læste.

Ideer til hvad man kan male

10. November 2021 • Maling
Billede: Pixabay, 1681551
Læs Resten

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten