Ideer Til Hvad Man Kan Male

10. November 2021 • Maling
Billede: Pixabay, 1681551

Sidder du og er helt tom for ideer, men har lysten til at male noget? Jeg vil i det følgende prøve at komme nogle ideer til, hvad du kan male.

Kig omkring dig

Nogle gange behøves man ikke og kigge særlig langt, før man kan finde noget interessant at male. Det kan være glasset ved siden af dig, stolen overfor dig, eller noget helt tredje. Man skal også bare prøve at tænke ud af boksen og måske endda male noget, som man ikke plejer.

Det kan altid være dejligt at give sig selv en udfordring.

Billeder

Nogle billeder på telefonen eller væggen kan faktisk også være meget sjove at 'pille lidt ved'. Du kan eksempelvis tage et billede i sort/hvid og male det i farver? Måske være lidt kreativ med formerne på menneskerne, dyrene eller andre objekter.

Gå en tur

Det kan også give inspiration at gå en tur med malingen under armen. Ud i naturen, se på mennesker eller tegne dagen på lærredet.

Du kan jo male humøret, du er i eller male humøret vejret og naturen er i?

Det kan altid være svært. Nogle gange er der også så mange ideer, at man ikke ved, hvad man skal male. MEN! skriv dem ned! Lige pluselig så sidder du nemlig en dag og ved ikke, hvad du skal male. Så kan du tage listen frem og vælge en ide.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde dette, du lige læste. Her finder du et imponerende sortiment af smykker, eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf markeret.

Hvornår er det bedst at male træværk?

22. September 2021 • Maling
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor finder man sten til at male på?

12. August 2021 • Maling
Billede: Pixabay / Alexandra_Koch
Læs Resten