Hvor Finder Man Sten Til At Male På?

12. August 2021 • Maling
Billede: Pixabay / Alexandra_Koch

Er lysten til at male på stenen også kommet over dig, og du vil lige som så mange andre gerne prøve at male på sten?  Du er dog ikke klar over, hvor du skal finde de bedste sten til det, så skal du læse med her.

Stranden: Et af de bedre steder at finde flotte afrundede sten er ved stranden. Her kan du lave en lille tur ud af det og måske endda tage en madpakke med, som du kan spise på vejen. Ved stranden finder du ofte de meget afrundede sten i mange forskellige størrelser, da de har lagt i vandet gennem millioner af år og alle kanterne er blevet vasket af.

Skoven: Det samme gør sig gældende, hvis du vælger at tage på en tur i skoven for at finde sten. Skoven er altid et smukt sted at bevæge sig rundt og den skifter hele tiden udtryk alt efter årstiden og tid på dagen. I skoven vil der være mulighed for at finde sten, som har en lidt anderledes form end dem du finder ved havet.

Gåtur: Du kan selvfølgelig også gå en tur, der hvor du bor. Bare vandre lidt rundt og kigge efter perfekte sten. Måske du kan finde en i en indkørsel eller et vejskilt.

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til ovenstående indhold. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Sif Jakobs øreringe. Derfor er ovenstående indhold ikke upartisk.

Frisk op med farve: En trinvis vejledning til at male på fliser

14. July 2023 • Maling
Læs Resten

Ideer til hvad man kan male

10. November 2021 • Maling
Billede: Pixabay, 1681551
Læs Resten